over ons

Hey nieuwsgierigaagje!

Ontdek Mezelf is opgericht in 2020 door een groep studenten. Zij willen graag een deel van hunzelf delen met jullie op het gebied van zelfontwikkeling. Ben jij benieuwd wie wij zijn en wat wij doen? Lees het hieronder verder.

Wij zijn een groepje van vijf personen uit Twente en omstreken.

Mensen met een gezond en nuchter verstand die jou graag een handje willen helpen door middel van onze verhalen en tips. We gaan ons allemaal apart eventjes voorstellen.

Anouk Tijscholte

Hi, mijn naam is Anouk Tijscholte, 23 jaar en woonachtig in een klein Twents dorp genaamd Denekamp vlak bij de grens van Duitsland.  Momenteel volg ik de studie Hotel Management aan Saxion waar ik dit jaar mag afstuderen, jeej! Mijn passie ligt bij de mens, ik hou ervan dat mensen met een lach op hun gezicht door het leven gaan. Dat wil jij toch ook? Bekijk één van mijn blogs over positief in het leven staan.

Hey, mijn naam is Nisanur Eroglu, 20 jaar en ik woon in Almelo. Ik zit in momenteel in het laatste jaar van de opleiding Bedrijfskunde MER. Verzorging vind ik erg belangrijk en daarom leer ik je er alles over! Bekijk daarom één van mijn blogs over lichaamsverzorging.

Nisanur Eroglu
Noah Eshuis

Hi, ik ben Noah Eshuis. 20 jaartjes jong en vierdejaarsstudent Bedrijfskunde in Enschede. Van nature ben ik erg perfectionistisch. Erg fijn voor het netjes afwerken van opdrachten. Helaas minder prettig als het om kostbare uren gaat. Dat dacht ik tenminste. Ook ik heb het roer omgegooid en ben gaan plannen. Stap voor stap gaat het beter en heb ik meer structuur. Ook weten hoe ik dit doe? Kijk eens bij de categorie ‘Planning’ en ga ook aan de slag!

Hoi, ik ben Jort Beugelaar. Ik ben 20 jaar oud en zit in het 3e jaar van Technische Bedrijfskunde. Ik hou erg van sporten, ik hou van voetballen en ben sinds kort ook in de sportschool te vinden. Daarom ben ik bezig met mijn eetgedrag en gezondheid. Hier heb ik ook blogs over geschreven. Wil je hier ook meer over weten, bekijk dan de blogs over gezondheid!

Jort Beugelaar
Ruben Hakvoort

Hoi, ik ben Ruben Hakvoort, 20 jaar en woon in Wierden. Ik zit op dit moment in het 4e jaar van de opleiding Bedrijfskunde MER. Ik wil altijd wel iets nieuws leren om mezelf verder te ontwikkelen en hiervoor volg ik altijd een training omdat ik hier altijd veel van leer. Wil je daarom tips voor tijdens zo’n training, meer informatie of ben je opzoek naar leuke trainingen om jezelf te ontwikkelen? Ga dan naar de categorie training en bekijk een van de blogs