Gezondheid

Gezondheid heb je in
je eigen handen

Hier vind je informatie over gezondheid. Lees vooral onze blogs.

Een depressie

Elk persoon zit wel eens in een dipje. Dit kan gebeuren wanneer iets bijvoorbeeld niet lukt. Maar stel je eens voor dat je dit elke dag hebt en constant somber bent en geen zin heeft om dingen te doen. Indien je dit hebt, heb je waarschijnlijk een depressie. Lees in dit artikel informatie over een depressie, de fases ervan en wat je er zelf misschien wel aan kunt doen.

Sporten is goed voor
je gezondheid

Het is goed om te sporten. Je wordt er fitter van, het is goed voor je gezondheid. Het kan helpen om bijvoorbeeld obesitas tegen te gaan. Zo is Nederland erg goed in sporten. Namelijk 80% van de Nederlanders heeft wekelijks ‘sportieve activiteiten’. Zo is Nederland een van de sportiefste landen. Lees in dit artikel verder.

Goede gezondheid
van het lichaam

Goede gezondheid is waar men zich prettig bij voelt. Je voet niet erg gespierd te zijn, Dit kan namelijk ook slecht zijn voor je lichaam, omdat het toeleven naar zo’n lichaam een heel beperkt eetschema bevat. Het is belangrijk dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Lees in dit artikel hier verder over.

Mentale gezondheid

Het is belangrijk om lekker in je vel te zitten. Ieder persoon kan er wel heel goed uitzien, maar vanbinnen zich heel slecht voelen, dit heeft te maken met mentale gezondheid. Het is belangrijk om aan jezelf te denken. Zo krijgt 1 op de 5 Nederlands ergens in zijn leven een depressie, dit is een erg hoog aantal. Lees in dit artikel hier verder over.

De bovenstaande blogs zijn gemaakt door: Jort Beugelaar