Goede trainingen voor persoonlijke ontwikkeling

Je wilt graag jezelf ontwikkelen, maar je hebt geen idee wat goede trainingen voor zelfontwikkeling. Er zijn namelijk gigantisch veel zelfontwikkeling trainingen online te vinden maar welke zijn nou de beste? Zoek dan naar hulp. In deze blog zullen daarom drie goede trainingen persoonlijke ontwikkeling worden toegelicht in de hoop je te helpen een training te kiezen.

Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling

Trainingen persoonlijke ontwikkeling en groei – De Duik

De training Persoonlijke Ontwikkeling en Groei is een van de goede trainingen persoonlijke ontwikkeling. Als je wat meer zelfvertrouwen wilt, wat meer jezelf ontwikkelen en jezelf wilt zijn of gewoon meer inzicht wilt in jezelf. Maar alleen hulp voor zelfontwikkeling nodig hebt. Het is de perfecte oefening voor verlegen mensen of mensen waarbij het leven niet loopt zoals je wilt. Je leert om helder te krijgen wat je nou echt wil in je leven, wat is nou echt belangrijk voor jou? De training duurt 5 dagen en je gaat echt diep in op het onderwerp met coach die al 20 jaar dit soort trainingen geeft.

Uit ervaringen van andere mensen blijkt dat het echt ‘een geweldige reis in jezelf’ is. Ze hebben het gevoel dat ze echt tot de kern zijn gegaan. Het was letterlijk en figuurlijk een echte duik.

Training Persoonlijke Effectiviteit – Tripleimpact

Ook deze training zelfontwikkeling is een van de goede trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Deze training is bedoeld voor zowel leidinggevenden als niet-leidinggevenden uit het bedrijfsleven. Je wordt niet alleen vaardigheden aangeleerd zoals het verleggen van je grenzen maar ook dieper gelegen blokkades komen aan bod. De training helpt bij ontwikkeling, het duurt 8 dagen en je gaat te werk in een groep onder begeleiding van een coach met 20 jaar ervaring.

Uit ervaringen van andere mensen blijkt dat de training zelfontwikkeling ze echt geholpen heeft. Het zou niet een oefening maar een reis moeten worden genoemd. Het heeft veel verwachtingen overtroffen en helpt je echt op het gebied van zelfontwikkeling.

Training Zelfvertrouwen en Assertiviteit – Patrick Schriel

Dit is de laatste van de drie goede trainingen persoonlijke ontwikkeling die in deze blog zullen worden toegelicht. Deze training is vooral voor onzekere mensen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Je leert om te gaan met onzekerheid en hoe je verbale en non-verbale communicatie kan inzetten om meer zelfvertrouwen uit te stralen. De training duurt 2 dagen en je wordt begeleid door twee coaches met 20 jaar ervaring.

Uit ervaringen van andere mensen blijkt dat het een erg fijne training is die, door de kleine omvang van het groepje, veel persoonlijke aandacht biedt. Er worden praktische oefeningen gebruikt, niks is fout of gek.

Voor meer informatie over dit soort trainingen, bekijk één van onze blogs ‘Training voor persoonlijke ontwikkeling, wat moet je weten?’ of  ‘Training voor persoonlijke ontwikkeling kiezen, zo maak je de juiste keuze’.

Bekijk ook onze facebook pagina voor wekelijkse training suggesties, tips en andere leuke informatie over persoonlijke ontwikkeling en zelfontwikkeling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *