Wat is een routine?

Gezichtsverzorging mannen

Een routine wordt vergeleken met een soort stappenplan welke dagelijks gebruikt kan worden. Daarnaast vergelijken sommige mensen het ook met een gewoonte. Je hebt het waarschijnlijk wel eens voorbij zien komen op het internet. Een influencer die zijn of haar routine showt. Een voorbeeld hiervan is Nikki Tutorials die een uniek ochtendroutine laat zien voor haar makeup. Hierin verteld zij per stap hoe zij haar makeup op doet in de ochtend. Handig toch?

Waarom kiest ontdekt mezelf om routines te plaatsen?

Wij van ontdek mezelf vinden het belangrijk om mensen te helpen. Tegenwoordig bestaan er veel routines maar weinig omtrent zelfontwikkeling. Gezien het coronavirus willen we ons graag inzetten om mensen te helpen in deze bijzondere tijd, waaronder ook jou. We bieden routines aan waardoor jij lekker in je vel komt te zetten. Leer jezelf een bepaalde gewoonte aan en geniet van de dag!

Voorbeelden van routines aangeboden door ontdek mezelf

Positief in het leven staan routine. Waarom? We willen graag dat mensen positiever in het leven staan. Vooral in de winterperiode merken we vaak dat mensen slechter in hun vel zitten. Dit heeft uiteraard ook te maken met het weer. Zodra het regent worden mensen vaker verdrietiger en chagrijniger. Het positief in het leven staan stappenplan geeft jou unieke tips waardoor jij positiever kijkt naar het leven. Ben jij er al klaar voor om positiever in het leven te staan? Maak er een gewoonte van en geniet van jouw dag!

Goed voor jezelf zorgen routine. Waarom? Een goede zelfzorg zorgt ervoor dat jij lekkerder in je vel gaat zitten. Klikt logisch want als jij niet goed voor jezelf zorgt wekt dit een slechte emotie bij je op. Zodra jij goed voor jezelf zorgt, geeft dit een prettig gevoel bij je af. Je wordt opgewekter wakker, je hebt meer concentratie en je krijgt meer zin om dingen te ondernemen. Een echte win-win situatie dus. Wil al beginnen om goed voor jezelf te zorgen? Start dan nu met een uniek stappenplan!

Wil jij bepaalde routines zien gemaakt door ons? Laat het ons weten en wie weet kiezen we jouw gewenste routine uit.

Houdt onze facebookpagina in de gaten voor de nieuwste berichten!